Mexicaanse nachos met gehakt en cheddar

Mexicaanse nachos met gehakt en cheddar is een heerlijk tussendoortje, dit gerecht wordt bereid in de Dutch Oven. Een gemakkelijk te bereiden gerechtje maar toch zeker goed van smaak!

Dit recept is eenvoudig en lekker vegetarisch te maken door het vlees gehakt te vervangen door vegetarisch gehakt.

IngrediŽnten

  • 500gr gehakt half om half
  • 2 rode paprikaīs
  • Cheddar kaas
  • Mexicaanse kruiden

Voor bereiding

Nachos gemengd met het gehakt en paprika en een handje cheddar kaas snippers

Bij dit gerecht kun je de Dutch Oven zowel op een gesloten barbecue gebruiken als de traditionele manier met briketten onder en op de Dutch Oven.

Snij de rode paprikaís in kleine blokjes van ongeveer een halve centimeter. Snij de cheddar kaas in kleine stukjes. Verhit de briketten of breng de barbecue op temperatuur.

Bereiding

Kruidt het gehakt met de Mexicaanse kruiden en bak het rul op de deksel van de Dutch Oven. Bak de blokjes rode paprika kort mee. Doe de nacho chips in de Dutch Oven en meng het gehakt met de paprika hier onderdoor. Bestrooi het geheel met cheddar kaas snippers. Verwarm het met de deksel op de Dutch Oven en plaats de briketten onder en op de Dutch Oven of plaats hem op de barbecue.

Het gerecht is klaar wanneer de chips op temperatuur is gekomen en de kaas is gesmolten.

Mexicaanse nachos met gehakt en cheddar gebakken in de Dutch Oven Mexicaanse nachos met gehakt en cheddar gebakken in de Dutch Oven ingezoomd Mexicaanse nachos met gehakt en cheddar opgemaakt op een klein bordje

Geniet en eet smakkelijk!
Ruler Royaal BBQ - dutch ovens Royaal BBQ - accessoires Royaal Genieten - wijnen