Gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus
Barbecueën hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken, voor het recept van gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus heb je slechts 7 ingrediënten nodig.
Wil je het echt bijzonder maken kies er dan voor om de Royaal BBQ pork rub zelf te maken wil je het snel en gemakkelijk kijk dan onder het kopje "Tips".
Klik hier voor het recept van de Royaal BBQ pork rub.Ingrediënten
- 3 gemengde paprika's
- 500 gr half om half gehakt
- 1 ui
- 1 kleine ei
- 40 gr paneermeel
- Royaal BBQ pork rub
- Barbecue saus
Benodigdheden
- Barbecue geschikt voor indirect grillen
Bereiding
Snij de paprika's over de lengte door de midden, verwijder de steel en de zaadlijsten. Snipper de ui in fijne stukjes.
Meng het gehakt met de ei, paneermeel, gesnipperde ui en voeg naar smaak Royaal BBQ rub kruiden toe. Vul hiermee de paprika’s en maak het af met een topping van barbecue saus. Kies bij voorkeur een barbecue saus die vol van smaak en kruidig is, dit zorgt voor een aanvulling op het gekruide gehakt en de zoete paprika smaak.
Maak de barbecue klaar voor indirect grillen op 160°C en plaats de gevulde paprika's indirect op de barbecue. Laat deze garen tot een kerntemperatuur van 72°C.
Geniet en eet smakelijk!
Tips
De Royaal BBQ pork rub kruiden kun je ook goed vervangen door taco kruiden mix.
Vervang in de Royaal BBQ pork rub het zout door colorozozout, hierdoor blijft het gehakt mooi rosé van kleur.
Maak het recept compleet en pof een aardappel op de barbecue met een heerlijke zelfgemaakte aïoli.
@royaalrecepten volgen Tweeten