Varkensfilet met geitenkaasboter
Ingrediënten
- 8 Varkensfilet lapjes
- Grill kruiden
- 75 gram Geitenkaas
- 75 gram Roomboter
Serveer tip

Dit gerecht verdiend een verfijnde wijn. Daarom hebben wij gekozen voor een rode wijn van Marcus Claus;
Deze wijn is gerijpt op eikenhouten vaten, waardoor de wijn een zachte vanille toets krijgt. De wijn is geurig en intens, kruidig maar toch zwoel door de houtrijping.
Een perfecte combinatie met dit gerecht. De wijn hoef je overigens niet op kamer temperatuur te schenken, licht gekoeld is misschien nog wel lekkerder!
Voorbereiding
Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is en meng dit met de geitenkaas door elkaar. De geitenkaas mag als stukjes in de boter blijven.
Bereiding
.jpg)
Kruid de varkenslapjes met de grill kruiden en grill ze kort direct op de BBQ. Wanneer de eerste zijde bruin is draai je ze om en leg je er direct een paar hoopjes geitenkaasboter op.
.jpg)
Als de andere zijde bruin is plaats je de lapjes naast de kolen en grill je ze kort indirect. Sluit je de klep om de geitenkaasboter lekker te laten smelten en de binnenkant te laten garen.
.jpg)
Open de klep en eet smakelijk!
@royaalrecepten volgen Tweeten




