Varkensfilet met geitenkaasboter

Ingrediënten

  • 8 Varkensfilet lapjes
  • Grill kruiden
  • 75 gram Geitenkaas
  • 75 gram Roomboter

Voorbereiding

Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is en meng dit met de geitenkaas door elkaar. De geitenkaas mag als stukjes in de boter blijven.

Bereiding

Varkensfilet met geitenkaasboter

Kruid de varkenslapjes met de grill kruiden en grill ze kort direct op de BBQ. Wanneer de eerste zijde bruin is draai je ze om en leg je er direct een paar hoopjes geitenkaasboter op.

Varkensfilet met geitenkaasboter

Als de andere zijde bruin is plaats je de lapjes naast de kolen en grill je ze kort indirect. Sluit je de klep om de geitenkaasboter lekker te laten smelten en de binnenkant te laten garen.

Varkensfilet met geitenkaasboter

Open de klep en eet smakelijk!


Ruler Royaal BBQ - barbecue's Royaal BBQ - accessoires Royaal Genieten - wijnen