Gevulde champignons met kipgehakt, pesto en zongedroogde tomaten

Ingrediënten

  • 250 gr kip-kalkoengehakt
  • 400 gr grote champignons
  • 2 el pesto
  • 2 el tomatensaus
  • 1,5 el kipkruiden
  • 8 zongedroogde tomaten in olie

Benodigdheden

  • Skillet of grillplaat

Bereiding

De champignons vullen met het gehakt mengsel

Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd deze in kleine stukjes. Meng het gehakt met de zongedroogde tomaten, pesto, tomaten saus en de kipkruiden.

De champignons met de grillplaat op de BBQ, indirect grillen

Verwijder het steeltje uit de champignons en hol de champignon verder uit met een theelepel. Druk het gehaktmengsel stevig in de champignon.

Gevulde champignons doorgesneden

Bereid de BBQ voor op indirect grillen en verwarm deze voor met een skillet of grillplaat op 160°C. Vet de grillplaat licht in met olijfolie en plaats de champignons hierop. Verwarm de champignons een half uur tot driekwartier.

Eet smakelijk!


Ruler Royaal BBQ - barbecue's Royaal BBQ - accessoires Royaal Genieten - wijnen